Biasiswa Pascasiswazah Malaysia International Scholarship Oleh Kementerian Pendidikan Tinggi Malaysia

FST UIN Suska Riau, Pekanbaru – Sukacita dimaklumkan pembukaan permohonan Biasiswa Malaysia International Scholarship (MIS) di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia kepada pelajar antarabangsa yang baharu atau sedang melanjutkan pengajian di peringkat pascasiswazah dan pasca kedoktoran di Universiti Awam di Malaysia.

Penajaan biasiswa ini merangkumi yuran pengajian, insuran kesihatan, pembayaran balik visa, elaun sara hidup bulanan dan tambang ulang alik (sekali sahaja). Maklumat lanjut berkenaan tawaran biasiswa ini boleh dirujuk di dalam portal Biasiswa iaitu klik disini

Untuk makluman, tarikh permohonan dibuka adalah pada 12 April 2014 dan tarikh tutup permohonan adalah pada 11.59 malam, 12 Mei 2018 dan permohonan boleh dibuat secara atas talian di tetapan seperti berikut:

more info, klik disini

beasiswa